søndag den 5. august 2012

Lykken er...

for 5. dag i træk ikke at have fået lavet det blogindlæg, som jeg havde tænkt mig, fordi der i stedet har været krav om mad fra det yndigste lille væsen - Anna. Jeg er nemlig blevet mor! Til den skønneste, kønneste, lækreste babypige, hvis jeg selv skal sige det :0)

Anna, efter et godt måltid mad :0)

MOR!

Den 19.7 kom hun til verden, og min verden har ikke været det samme siden. Det er fantastisk, overvældende, hårdt, vildt og helt og aldeles ubeskriveligt! Det betyder dog også, at verden er vendt på hovedet, rutiner er en by i Rusland og bloggen må foreløbig være til når der er tid. Jeg sniger mig til at læse med hos jer andre, men kommentarer og indlæg fra mig bliver nok lidt sparsomt indtil hverdagen indfinder sig.
Til gengæld vil jeg benytte indlægget her til at vise nogle af de meget fine og hjemmelavede gaver frem, som Anna har fået:

Det fineste hæklede tæppe fra en venindes bonusmor, to (der er kun billeder af det ene her) meget skønne dynebetræk med tittekant og usynlig lynlås, som min mor og søster har udført på fornemmeste vis og en dertilhørende pyntepude i samme stof, som det ene dynebetræk.

Det flotteste (og nu lidt krøllede) patchworktæppe fra min sødeste veninde!

Og de helt uventede, men så fine og lige i min smag, fugle, som Maria fra Slinkys skaberier har sendt til mig - jeg er meget glad og helt rørt over det - tak! 

Og nu er det vist ved at være spisetid igen, så nok herfra :0)

5 kommentarer:

 1. Stort tillykke det er nemlig så fantastisk er ny fast læser :-) er selv mor til 2 skønne piger på 3 år og 7 år uhhhhh hvor er hun bare fin hende din lille :-) hav en skøn dag !!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, det kan slet ikke beskrives! Dejligt, at du læser med herinde - selv om der er lidt stille pt. ;0) Hav en dejlig dag!

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Havde da lige glemt hvor små sådan nogle nyfødte er. Hvor er hun sød. Stort tillykke med hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte :0) Hun var også ret lille, da hun kom til verden - 2870 gram - lille pus :0)

   Slet