fredag den 8. juni 2012

neontryk og andre fine sager...

I dag har jeg modtaget dette fine print til min kommende lille piges værelse:Det er fra Camilla med bloggen myminmy. Hun laver de fineste grafiske streger, og det er helt sikkert ikke det sidste print fra hendes hånd.


Det der med at skulle indrette børneværelse er lidt af en øvelse, når jeg falder for tusindvis af fine sager, som jeg jo godt ved med min sunde fornuft, at vores lille pige, først kan bruge om et par år (medmindre hun er sindssygt fremmelig eller æstetisk velbegavet ;-)). Men når nu moderen synes det er fint.... som f.eks. disse æsker fra Søstrene Grene:
Fine er de - men hvad skal der puttes i dem, så de giver lidt mening på en babys værelse?
Vasketøjskurven (også fra Søstrene Grene) giver lidt mere mening dog.. Elsker alle farverne! Kender I det - alle de pæne æsker, flotte keramikvaser, skønne lysestager osv., som man kan finde i diverse designbutikker, på loppemarkeder osv., men medmindre ens hjem skal ligne noget fra et program om eksalterede samlere, så må man begrænse sig - og Gud, hvor er det svært... snøft.. Derfor er det lidt fedt, at kunne overføre lidt af dette til et helt nyt friskt rum ( selvom det nok er mig, der får mest glæde af det..hehe..)

5 kommentarer:

 1. Det print er simpelthen så flot!
  Kender det alt for godt det med at samle - er selv den værste samler af slagsen og har et proppet kælderrum :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare så fint -bliver nødt til selv at have et også :-) Mht. proppede kælderrum, så kender jeg det alt for godt - vi havde et proppet kælderrum i vores gamle andelslejlighed, da vi flyttede i hus, hvoraf der måske reelt kun var to-tre flyttekasser vi tog med os videre...

   Slet
 2. De streger kender jeg. Der er såå fine!! Sikken en dejlig blog du har her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er også pjattet med dem! Tak - dejligt, du læser med :-)!

   Slet
 3. Hi hi, jeg har alle de kasser også:-)
  Jeg har stablet dem ovenpå kommeoden som rummer mit krea-gear, og så er de sidste ting proppet herned i.
  Misunder dig værelset, og glæder mig til at følge med:-)

  SvarSlet