lørdag den 31. marts 2012

Velkommen til jer også

Ja, velkommen til min blog, som jeg håber du kan finde lidt inspiration, kønt til øjnene eller et øjebliks kreativt input eller overspringshandling i at læse.
Tanken om en blog til at vise min kunst frem for en hjemmeside har rumsteret længe, men er først nu blevet en realitet (især takket være min søde søster Maria, som er erfaren blogger, der har oprettet bloggen for mig), hvilket I måske kan fornemme på det allerførste velkommen-mus-indlæg ;0).
Jeg har spekuleret en del over vægtning af indhold, og er nået frem til, at du på mine undersider My art og exhibitions vil kunne se min kunst præsenteret, og at min blog bliver et mix mellem kunsttanker, kreative projekter, indretning og hverdagsoplevelser. Jeg glæder mig til at dele stort og småt med jer, og I er meget velkomne til at lægge en kommentar :0)3 kommentarer:

 1. Hej Stina!

  Ved du hvordan man kan få den der slags "menu" oppe i toppen? Altså "Blog", "My Art" osv..

  Mvh. Katrine Spure:-)

  - Lifeas-agirl.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine. Jeg har benyttet skabelonen "simple". Hvis du i blogger går ind under punktet "rediger indlæg", kan du finde punktet "rediger sider". Her kan du oprette sider (som er de små faneblade i den øverste bjælke under headeren). Når du har oprettet de sider, som du vil have, kan du under punktet "design" vælge bjælken "sider" og her rykke rundt på rækkefølgen af dem, hvis du har lyst. Håber det gav lidt mening.
   Mvh. Maria

   Slet
 2. Hej Katrine
  Som sagt, så er det min søde søster, der hurtigt har fikset et blogdesign til mig, og jeg har ikke nået at kigge mere på det endnu, så ved det faktisk ikke . Men skal nok skrive til dig, når jeg finder ud af det :0)
  Mange hilsner
  Stina

  SvarSlet